Впечатливи моменти: Пешадискиот батањон на АРМ „нападнат“ од молотови коктели

Впечатливи моменти од обуката на припадниците од вториот пешадиски баталјон за време на вежбата „Кфор 31“.

Ова се фотографии при изведување на постапки во справување со огнена опасност предизвикана од молотови коктели.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде