Уредникот на Инфомакс најавуа голема мега-афера: Како Љупчо Георгиевски станува богат бизнисмен со арач од 15 милиони евра! (видео)

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ ПРОЧИТАЈТЕ ГО ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА

Уредникот на Инфомакс најавуа голема мега-афера: Како Љупчо Георгиевски станува богат бизнисмен со арач од 15 милиони евра! (видео)

Уредникот на Инфомакс, Александар Митовски, во вчерашната епизода на Тешки

муабети најави нова мега-афера во која државата била оштетена милиони евра.

Најавувам мега-афера која во следните неколку денови ќе биде објавена на Инфомакс,

а во неа се вмешани Љупчо Георгиевски, Марјан Ѓорчев, Кочо Анѓушев и неколкумина останати.

Во оваа афера Љупчо Георгиевски станува средно-богат бизнисмен, со арач од околу 15-тина милиони евра, вели Митовски.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде